
در مقاله قبل به معرفی و آشنایی با عملکرد سنسور نشتی یاب و قطع کن دستگاه تصفیه آب خانگی پرداخته شد. در این بخش قصد داریم روش نصب سنسور نشتی دستگاه تصفیه آب + فیلم را آموزش دهیم. برای مطالعه بخش اول روی لینک قبل کلیک نمایید.
روش نصب سنسور ضد نشت آب دستگاه تصفیه آب خانگی
همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، سنسور نشتی دستگاه تصفیه آب دارای یکی ورودی آب و یک خروجی می باشد. عموما ورود و خروج دارای اتصالات تصفیه آب فیتینگی خانگی بوده که به راحتی میتوان شلنگ تصفیه آب را به آن وصل نمود. برای مشاهده و خرید کیت نشتی دستگاه تصفیه آب خانگی روی لینک قبل کلیک نمایید.
آب ورودی به دستگاه آب تصفیه کن را باید به ورودی سنسور ضد نشت آب وصل کرد. این مساله مهمی است که آب قبل از ورود به دستگاه، ابتدا وارد کیت نشت یاب دستگاه تصفیه آب شود.
در ادامه با کمک مقداری شلنگ تصفیه آب خانگی، خروجی کیت نشتی دستگاه تصفیه آب را باید به ورودی دستگاه وصل نمود. ورودی تصفیه آب معمولا روی اولین هوزینگ تصفیه آب قرار دارد. تصویر زیر محفظه اول دستگاه آب تصفیه کن که شلنگ ورودی آن از شیر آب گرفته شده را نشان می دهد.
بدین ترتیب سنسور ضدنشت آب بین آب لوله کشی شهری و دستگاه تصفیه آب قرار خواهد گرفت و به محض بروز مشکل، آب ورودی را قطع خواهدکرد.
محل نصب سنسور نشت یاب دستگاه تصفیه آب خانگی
اگر از سنسور نشتی یاب آب مکانیکی استفاده میکنید، باید کیت را در پایین ترین نقطه زیر دستگاه تصفیه آب نصب نمایید. سنسور ضد نشت آب باید درست زیر دستگاه تصفیه آب نصب شود. اگر سنسور نشت آب در محل نامناسبی نصب شود، ممکن است آبی که بر اثر نشتی دستگاه خارج میشود، وارد آن نشده و عملاً سنسور نتواند نشتی آب را تشخیص دهد. خصوصا اگر نشتی آب کم باشد.
در برخی موارد دیده شده که مکان نصب سنسور نشت یاب دستگاه تصفیه آب آنقدر بد بوده که آب خروجی از دستگاه آب تصفیه کن ، از کنار آن عبور میکرده بدون اینکه به سنسور ضد نشت آب برخوردی داشته باشد! همچنین سنسور ضد نشت آب نباید در ارتفاع نصب شود. کیت نشت آب را عموما زیر دستگاه تصفیه آب نصب میکنند.
برای نصب کیت نشتی یاب آب میتوان از پیچ استفاده کرد و آن را به زمین یا کابینت محکم نمود. البته یک عدد چسب دوطرفه برای مهار کیت نشت باب درون آن قرار دارد ولی این چسب به مرور زمان باز شده و کیت ضد نشت آب از زمین فاصله می گیرد و عمل نخواهد کرد.
برای کیت ضد نشت آب الکتریکی ، باید بخش سنسورها را در حساس ترین محلی که پس از ایجاد نشتی آب در آن دیده میشود، نصب نمود.
برخی کیت های نشت یاب دستگاه تصفیه آب دارای یکی سینی مخصوص هستند. سینی به گونه ای طراحی شده که پایه های تصفیه آب درون آن قرار گرفته و کیت هم داخل آن نصب میشود. بدین ترتیب به محض نشتی آب در هر محلی، آب در سینی جمع شده و سنسور ضد نشت آب با سرعت بیشتری عمل خواهد کرد.
شما میتوانید یک سینی خانگی که بتوان دستگاه تصفیه آب را داخل آن قرار داد، تهیه کنید و همین روش را روی آن پیاده نمایید. تصویر زیر نصب سنسور نشتی یاب و قطع کن دستگاه تصفیه آب خانگی و آبسردکن را نشان می دهد.
همانگونه که در شکل میبینید، از کیت ضد نشت اب میتوانید در سایر وسایل مانند آبسردکن نیز استفاده نمایید.
سرویس و نگهداری سنسور نشت یاب دستگاه تصفیه آب خانگی
- همواره از محل نصب کیت نشت آب بازدید کنید. ممکن است کیت از محل خود جدا شده باشد.
- همواره از سالم بودن قرص کیت نشت آب مطمئن شید.
- همواره مطمئن شوید پلاستیک قرص برداشته شده باشد. در برخی موارد دیده شده که قرص با پوشش پلاستیکی آن نصب شده است! دقت داشته باشید در این صورت قرص عمل نخواهد کرد.
- در سنسور نشت یاب الکتریکی باید عمر باطری را به صورت دائمی کنترل کرده و از سلامت آن مطمئن شوید.
- همواره مطمئن شوید شیء خارجی روی بازوی قطع کن قرار نگرفته و عملکرد سنسور نشت آب را مختل نکرده است.
- تعدادی قرص یدک برای کیت نشت آب در منزل داشته باشید.
- مطمئن شوید شلنگ ورود و خروج کیت نشت آب را برعکس وصل نکرده اید.
فیلم آموزش نصب سنسور ضد نشتی دستگاه تصفیه آب را می توانید از طریق لینک قبل مشاهده و دانلود نمایید.
در صورت هرگونه سوال و یا سفارش تلفنی می توانید از طریق شماره تلگرام تصفیه آب 09129418377 و یا ایمیل info@wfiltration.com با کارشناسان تصفیه آب بهاب در ارتباط باشید.
***