
تفلون برای عایق بندی و جلوگیری از نشت آب مورد استفاده قرار می گیرد و در دو نوع مایع و نواری موجود است. در تصفیه آب اغلب از نوار تفلون استفاده می شود. شاید به نظر برسد که تفلون زدن نیازی به آموزش ندارد. اما بکار بردن اشتباه تفلون میتواند مشکلات زیادی را در دستگاه تصفیه آب ایجاد کند که در ذیل به برخی اشاره میشود:
- نشتی آب که از مشکلات بسیار رایج است
- شکستن اتصال بدلیل فشار زیاد وارد شده
- ترک برداشتن فیلتر یا قطعه تصفیه آب
- مسدود شدن مسیر جریان آب
- خراب شدن رزوه اتصال یا فیلتر
در این مقاله روش حرفه ای تفلون زدن را که افراد کارشناس و خبره بکار می برند به شما آموزش می دهیم.
چه نوار تفلونی تهیه کنیم :
مشخصات نوار تفلونی که در دستگاه تصفیه آب خانگی و دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی استفاده میشود، با نوار تفلونی که برای تاسیسات کاربرد دارد، کمی متفاوت است.
- بدلیل اینکه اتصالات تصفیه آب اغلب رزوه پلاستیکی داشته و دنده های ظریفی دارند، بهتر است از تفلون هایی که ضخامت کمی دارند استفاده کنید. زیرا ضخامت زیاد اغلب باعث بد بسته شدن و خرابی رزوه ها می شوند.
- نوار تفلون باید مرغوب باشد و هنگام استفاده اصطلاحا ریش ریش نشود.
- کشش مناسبی داشته باشد و با کوچکترین فشاری پاره نشود.
روش صحیح نوار تفلون زدن در دستگاه تصفیه آب و نکات مهم آن:
1. اگر اتصال یا قطعه قبلا استفاده شده است، نوار تفلون قدیمی را از آن باز کنید. دقت کنید که به رزوه ها صدمه وارد نشود.
2. اتصال یا قطعه مورد نظر را در دست چپ خود بگیرید. به شکلی که بخش رزوه بیرون و آزاد باشد (اگر راست دست هستید! )
3. کمی از نوار تفلون را آزاد کنید. حدود 5 سانتی متر کافی است.
4. نوار تفلون را در دست راست خود قرار دهید. انگشت اشاره باید درون حفره قرقره باشد. باکمک انگشت های دیگر، قرقره نوار تفلون را از بیرون نگه دارید تا از چرخش بیمورد ان جلوگیری شود.
5. جهت گرفتن نوار تفلون بسیار مهم است. قرقره را باید به شکلی گرفته باشید که نوار تفلون از بخش زیرین قرقره عبور کرده باشد. معکوس گرفتن قرقره سبب آزاد شدن نوار و اشکال در بستن خواهد شد.
6. سر آزاد نوار تفلون را توسط انگشت روی قسمت رزوه اتصال تصفیه آب نگه دارید.
7. قرقره را توسط دست راست دور رزوه بچرخانید. طبیعتا این کار باید در جهت خلاف عقربه های ساعت انجام شود. یعنی قرقره باید از زیر اتصال عبور کرده و به سمت شما حرکت کند. هنگام چرخش فشار مناسبی به نوار وارد کرده تا محکم پیچیده شود.
8. اجازه ندهید نوار پیچ بخورد. نوار همواره باید بدون پیچ و گره باشد. بسته به ضخامت نوار تفلون، 4 تا 6 دور نوار تفلون را دور اتصال تصفیه آب بپیچانید. نوار باید به صورت یکدست و یکنواخت در سرتاسر رزوه حرکت داده شود. از پیچ خوردن یا گره خوردن نوار تفلون اجتناب کنید.
9. حتما مراقب باشید که نوار تفلون جلوی ورودی اتصال را نگیرد و مسیر را مسدود نکند. در اینصورت جریان آب قطع شده و یا کم میشود.
10. دقت کنید که نوار در قسمت انتهایی رزوه جمع نشود. نوار تفلون باید به صورت یکدست و با ضخامت یکسان، کل مسیر رزوه را پوشانده باشد. این روش که حجم و تراکم نوار تفلون در انتهای کار زیاد باشد، صحیح و حرفه این نیست.
11. در انتها نوار را با فشار بیشتر دست پاره کنید.
12. قسمتهای باقی مانده را با دست دور رزوه بپیچید. با انگشت دست در جهت خلاف عقربه های ساعت روی رزوه بکشید تا نوار در رزوه ها فرو رفته و محکم شود.
13. اتصال را ببندید و از لحاظ نداشتن نشتی بررسی کنید.
نکته: اگر نوار تفلون زیادتر از حد بسته شود، ممکن است سبب شکستن هوزینگ تصفیه آب ، فیلتر یا سایر قطعات تصفیه آب شود.
فیلم آموزشی نحوه نوار تفلون زدن در دستگاه تصفیه آب را می توانید از طریق لینک قبل مشاهده و دانلود نمایید.
چنانچه برای تعویض فیلتر تصفیه آب و تعمیر دستگاه تصفیه آب خانگی به دنبال تعمیر کار تصفیه آب هستید می توانید از طریق شماره تلفن ۸۶۰۲۷۹۰۵-۰۲۱ ، شماره تلگرام تصفیه آب 09129418377 و یا ایمیل info@wfiltration.com با کارشناسان بهاب در ارتباط باشید تا سرویس کار دستگاه تصفیه آب در منزل شما در هر نقطه از تهران و کرج حضور یافته و با تجهیزات کامل دستگاه شما را نصب و یا تعمیر کرده و آب تصفیه شده با کیفیت را در اختیار شما قرار دهند.
**sh*ن / ***