0
محصول تعداد قیمت - تومان
محصولات
راهنمای انتخاب محصولات
  • استخدام در چندین ردیف شغلی

    حقوق وزارت کار با مزایای کامل به همراه بیمهاستخدام کاشناس خدمات پس ار فروشاستخدام وب مستر جهت تولید محتوای سایت

    استخدام فوری در کرج
  • تعمیر و تعویض فیلتر دستگاه تصفیه آب

    تعمیر انواع دستگاه تصفیه آب خانگی و نیمه صنعتیتعویض فیلتر دستگاه تصفیه آب خانگی و نیمه صنعتیارایه کلیه قطعات و لوازم اورجینال دستگاه تصفیه آب خانگی و نیمه صنعتی

    درخواست تعمیر تصفیه آب
  • فروش ویژه انواع آبسردکن زیر قیمت بازار

    فروش انواع آبسردکن کره، تایوان، چینفروش انواع جالیوانی آب سردکن و لوازم جانبیفروش انواع مخزن آبسردکن تصفیه دار و ساده

    خرید آبسردکن
  • جشنواره فروش انواع سوداساز

    فروش سوداساز و نوشیدنی ساز درینک میت و آی سودافروش و شارژ کپسول گاز انواع سوداسازآغاز فروش فوق العاده سوداساز کلایمکس آلمان با قیمت استثنایی

    خرید سوداساز
  • جشنواره فروش دستگاه تصفیه آب

    آغاز فروش فوق العاده برترین مدلهای دستگاه تصفیه آب ، فقط برای مدت محدودانواع دستگاه تصفیه آب اورجینال و دستگاه سوداساز. ضمانت اصالت کالاتخفیف های ایده آل همراه با هدایا

    فروش فوق العاده تصفیه آب
  • سیستم های تصفیه آب بهاب

    تخصصی ترین مرکز آموزش، نقد، بررسی و ارائه خدمات اینترنتی دستگاه تصفیه آبمشاوره رایگان جهت تهیه و تیم مجرب فنی جهت سرویس دستگاه تصفیه آب شماجامع ترین فروشگاه اینترنتی دستگاه تصفیه آب ، فیلتر آب و لوازم

    تصفیه آب بهاب

به راحتی و با پاسخ به چند سوال محصول خود را بیابید

مسئولیت تامین و بهداشتی‌سازی آب در ایران بخش سوم آرشیو اخبار

Responsibility for Water Supply and Sanitataion in Iran

مسئولیت تامین و بهداشتی‌سازی آب در ایران بخش سوم
23 فروردین 1397 623 بازدید
منبع : Wikipedia

بانک توسعه اسلامی

بانک توسعه اسلامی (IDB)  در سال 2014 در کل بیش از 800 میلیون یورو وام به پروژه‌های آب و فاضلاب ایران که شامل 65 میلیون یورو برای پروژه فاضلاب شرقی مشهد، 140 میلیون یورو برای پروژه در شهرهای قم و کاشان در مرکز ایران، 175 میلیون یورو برای تهران، 195 میلیون یورو برای پروژ‌های فاضلاب روستایی و 92 میلیون یورو برای پروژه آب استان قم، 80 میلیون یورو برای پروژه‌های فاضلاب در همدان و قشم، و 144 میلیون یورو برای پروژه‌های فاضلاب در استان جنوبی فارس اختصاص داده است.

 بخش فاضلاب ایران بزرگترین دریافت کننده بودجه آب و فاضلاب بانک توسعه اسلامی در جهان است، زیرا بانک توسعه اسلامی مقداری از فاصله ایجاد شده توسط تحریم‌های بین‌المللی را تامین کرده است. با 8.28% سهم، ایران سومین سهامدار بزرگ بانک توسعه اسلامی است که بزرگترین سهامدار آن عربستان سعودی است.

 

سازمان ملل متحد

یونسکو IHE در دلفت، هلند، همراه با دانشگاه صنعتی آب و برق (شهید عباسپور) در ایران، 2.100 متخصص فناوری آب و فاضلاب، برنامه‌ریزی و مدیریت را آموزش خواهند داد. این آموزش شامل 59 دوره در سال 2008 و نیمه نخست 2009 خواهد بود. علاوه بر این، 20 تور مطالعاتی به شرکت‌های آب و فاضلاب اروپایی برای کارهای مدیریت ارشد، مالی و فنی ترتیب داده خواهد شد.

 

سازمان‌های غیردولتی خارجی

برخلاف سایر کشورهای دارای درآمد کم و متوسط، ایران میزبان سازمان‌های غیردولتی بین‌المللی است که اهداف محیط زیستی یا اجتماعی را دنبال می کنند. برخلاف محیط عملیاتی سخت و اصطکاک با بدنه‌های قانونگذاری، دولت ایران به سمت ترغیب بیشتر سازمان های غیر دولتی خارجی رفته است. در نتیجه، برخی از سازمان‌هایی که فعالیت‌های خود را تعطیل کرده بودند، فعالیت‌های خود را دوباره شروع کرده‌اند و سازمان‌های استارتاپ جدید، از جمله آنهایی که در زمینه آب و مسائل بهداشتی کار می‌کنند، پروژه‌هایی را در ایران آغاز کرده‌اند. یکی از این سازمان‌ها، درمان برای ایران است که اخیرا برنامه‌ای را برای بهبود دسترسی روستایی به آب و بررسی علل آلودگی آب در جمعیت‌های محروم آغاز کرده است.

 

بانک جهانی

بانک جهانی بین سالهای 2000 و 2010 وارد مسائل مربوط به آب و بهداشتی‌سازی در ایران شد. این کار با تایید پروژه فاضلاب تهران در سال 2000 آغاز شد و با تایید دو پروژه دیگر در سال 2004 و 2005 ادامه یافت. در سال 2010 آخرین پروژه، پروژه تامین و بهداشتی‌سازی آب شهرهای شمالی بسته شد.

این پروژه با یک وام 224 میلیون دلاری با هدف ارتقای کیفیت زندگی در چهار شهر شمالی رشت و انزلی در گیلان همچنین ساری و بابل در استان مازندران پیشتیبانی شد. هدف، بهبود کارایی عملیاتی و پایداری مالی دو شرکت استانی آب و فاضلاب بود. این پروژه، بودجه گسترش و بهبود سیستم‌های توزیع آب از جمله اندازه‌گیری، فاضلاب های بهداشتی و تاسیسات تصفیه فاضلاب (در ساری) را تامین کرد که هنگام بسته شدن پروژه تکمیل نشده بود. این پروژه موفق به بهبود وضعیت مالی دو شرکت آب و فاضلاب نشد، زیرا افزایش تعرفه با تاخیر انجام شد.

پروژه تامین و بهداشتی‌سازی آب اهواز و شیراز با پشتیبانی وام 279 میلیون دلاری در سال 2004 تایید و در سال 2009 بسته شد، هدف از آن بهبود دسترسی به تامین آب رضایت بخش و افزایش چشمگیر پوشش خدمات بهداشتی و بهبود شرایط محیط زیستی، بهداشتی و سلامت همچنین بهبود استفاده مجدد از مایعات تصفیه شده بود.

 همچنین هدف آن تقویت و توسعه ظرفیت شرکت‌های آب و فاضلاب اهواز و شیراز و کمک به بهبود کارایی، پایداری و استقلال مالی آنها بود. همچنین هدف دیگر آن آغاز اصلاحات، بطور مشخص در مورد ترتیبات سازمانی، چارچوب قانونگذاری، مدیریت تقاضا، همچنین آماده‌سازی یک راهبرد بهداشتی‌سازی بود.

پروژه فاضلاب تهران با پشتیبانی یک وام 145 میلیون دلاری در سال 2008 بسته شد. هدف این پروژه بهبود شرایط محیط زیستی در ناحیه تهران بزرگ از طریق نصب تاسیسات جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب، به منظور بهبود سلامت عمومی و فراهم ساختن شیوه‌های آبیاری نامحدود در برخی مناطق بود. کلر زنی می تواند فاضلاب های تصفیه شده در سطح ثانویه را برای اهداف مناسب آبیاری ضد عفونی کند و در صورت لزوم، تصفیه اضافی نیز انجام شود. فاضلاب های تصفیه شده و لجن برای اهداف کشاورزی استفاده می‌شد.

پروژه امکان اتصال بیش از 1.3 میلیون نفر به سیستم فاضلاب و ساخت یک تصفیه خانه فاضلاب را فراهم کرد که در ژوئن 2009 تکمیل شد. گزارش تکمیلی بانک جهانی نتیجه می‌گیرد که این پروژه به اهداف خود رسیده و عملکرد رضایت بخشی داشته است.

بانک جهانی می‌گوید که موسسات مالی بین‌المللی از تحریم‌های سازمان ملل بر ایران مستثنی هستند. در سپتامبر 2013، بانک جهانی با گفتن اینکه ایران بیشتر وام‌های خود را پرداخت کرده، ایران را از لیست قرض گیرندگانی که نمی‌توانند وام دریافت کنند خارج کرد. در آوریل 2014، وزیر امور اقتصادی و دارایی ایران علی طیب نیا از بانک جهانی درخواست همکاری مالی برای اجرای پروژه‌های توسعه‌ای کرد.

 

 

**ن