
علت و روش رفع نشتی دستگاه تصفیه آب را در مقاله قبل مورد بررسی قرار دادیم. در این بخش قصد داریم به سایر علت ها و روش جلوگیری از نشتی دستگاه تصفیه آب بپردازیم. برای مطالعه بخش قبل روی لینک قبل کلیک نمایید.
راه حل جلوگیری از نشتی دستگاه تصفیه آب
- هنگام باز و بسته کردن اتصالات بسیار محتاط باشید و از ابزار مناسب استفاده کنید. از سفت کردن بیش از حد اتصالات جلوگیری شود.
- از اتصالات محکم و اورجینال استفاده کنید. انواع اتصالات تصفیه آب با دوام و دارای تاییدیه در سایت بهاب موجود است.
- همه اتصالات تصفیه آب خود را هر 4 سال یکبار عوض کنید تا از بروز حادثه جلوگیری شود. پوسیدگی اتصالات یکی از علل شایع ایجاد نشتی تصفیه آب است. کارشناسان بهاب می توانند این کار را برای شما انجام دهند. مقاله تصویری آموزش تعویض اتصال شکسته تصفیه آب را می توانید از طریق لینک قبل مشاهده نمایید.
5. نشتی آب از محل اتصال شلنگ : برای ارتباط دادن قطعات تصفیه آب به یکدیگر از شلنگ استفاده میشود. باز و بسته کردن شلنگ هنگام تعویض فیلتر تصفیه آب باعث خوردگی سر آن شده و این مساله می تواند سبب شود که آب از کنار محل نصب نشت کند. برای رفع این مساله یک سانتی متر از ابتدای شلنگ را به صورت عمود بریده و مجددا وارد اتصال نمایید. از آنجا که ممکن است شلنگ کوتاه شود می توانید مقدار مناسبی شلنگ تصفیه آب تهیه نمایید و برای مواقع ضروری کنار خود داشته باشید.
6. در رفتن شلنگ : هنگام باز و بسته کردن فیلتر تصفیه آب ، ممکن است شلنگ به طور کامل در جای خود محکم نشده باشد. کوتاه بودن شلنگ و یا خرابی اتصالات نیز میتواند از دلایل در رفتن شلنگ باشد. کافیست شلنگ را با فشار به داخل اتصال وارد کنید.
7. نشتی از قطعات تصفیه آب : در یک دستگاه آب شیرین کن RO ، انواع قطعات نظیر سوییچ های پرشر و سوییچ لوپرشر ، شیر برقی، شیر برداشت، پمپ و ... وجود دارند. این قطعات به مرور زمان ممکن است فرسوده شده و باعث ایجاد نشتی دستگاه تصفیه آب شوند. بهتر است دستگاه به صورت دوره ای توسط کارشناس تصفیه آب بررسی شده و قطعات فرسوده و معیوب جایگزین شوند.
8. فشار بالای آب ورودی به دستگاه تصفیه آب : در منازلی که از پمپ آب ساختمان برای افزایش فشار آب لوله کشی استفاده میکنند، ممکن است در ساعاتی از روز فشار بسیار بالا برود. عموما در شب که مصرف کاهش پیدا می کند، فشار بالای ایجاد شده توسط پمپ ساختمان موجب شکستن هوزینگ های تصفیه آب ، در رفتن شلنگ ، شکستن اتصالات و .. شود. خصوصا افرادی که منزل آنها در طبقه اول ساختمان است، بدیل نزدیکی به پمپ ساختمان بیشتر با مشکل نشتی در تصفیه آب مواجه میشوند. برای رفع این مشکل باید از شیر فشار شکن استفاده کنید. فشار شکن میتواند آب ورودی را با فشار مناسب وارد دستگاه کند.
9. نشتی از کنار اتصالات: ممکن است آب بندی اتصال به خوبی انجام نشده باشد. پوسیدگی اورینگ اتصال نیز می تواند یکی از دلایل نشت آب باشد. برای رفع مشکل اتصال را باز کرده و از سالم بودن آن مطمئن شوید. نوار تفلن را به اندازه مناسب زده و اورینگ اتصال را هم عوض کنید. استفاده از تفلن بیش از حد باعث ترک خوردن فیلتر آب یا شکستن اتصال می شود.
10. فشار زیاد روی هوزینگ های تصفیه آب : برخی انواع دستگاه آب تصفیه کن خانگی دارای پایه ایستاده نیستند و دستگاه روی محفظه های پایین قرار میگیرد. فشار وزن دستگاه می تواند به مرور زمان باعث ایجاد ترک های مویی در شیشه هوزینگ شود. خصوصا زمانی که دستگاه تصفیه آب را جابجا میکنید، به دلیل سنگین بودن وزن احتمال وارد شدن ضربه به محفظ ها وجود دارد. برای رفع این مشکل میتوانید از براکت های پایه دار استفاده کنید. کارشناسان بهاب میتوانند تصفیه آب شما را باز کرده و مجددا روی یک پایه ایستاده مونتاژ نمایند. یک راه حل دیگر استفاده از پایه های کمکی برای دستگاه است.
برای جلوگیری از نشت آب در دستگاه تصفیه نکات ذیل را مدنظر قرار دهید:
- حتما از سنسور ضد نشتی دستگاه تصفیه آب استفاده کنید. آشنایی با عملکرد سنسور ضد نشتی دستگاه تصفیه آب خانگی
ویدئو زیر نحوه نصب کیت نشت یاب و قطع کن دستگاه تصفیه آب خانگی را نشان می دهد.
مقاله تصویری آموزش نصب سنسور نشت یاب دستگاه تصفیه آب خانگی را می توانید از طریق لینک قبل مطالعه کنید.
- هوزینگ های پایین دستگاه تصفیه آب را با هوزینگ های های نشکن و یا حداقل بادوام اورجینال تعویض کنید.
- از سفت کرن بیش از اندازه هوزینگ تصفیه آب خودداری کنید.
- اورینگ محفظه های فیلتر را هر چند سال یکبار تعویض کنید. آشنایی با انواع اورینگ و کاربرد آنها در تصفیه آب
- هنگام باز و بستن محفظه های فیلتر دقت کنید که رزوه آنها خراب نشود. روش باز کردن هوزینگ تصفیه آب خانگی
- هنگام باز و بسته کردن اتصالات بسیار محتاط باشید و از ابزار مناسب استفاده کنید.
- اتصالات را بیش از حد سفت نکنید.
- اتصالات دستگاه تصفیه آب را با اتصالات محکم و اورجینال تعویض نمایید.
- همه اتصالات را هر 4 سال یکبار عوض کنید.
- در دوره های شش ماه سلامت شلنگ های دستگاه را بررسی کنید.
- شلنگ کشی دستگاه را هر 4 سال یکبار تعویض کنید.
- برای مواقع ضروری، اتصالات یدک و شلنگ کافی تهیه کنید.
- همواره از محکم بودن شلنگ ها اطمینان حاصل کنید.
- اجازه دهید دستگاه به صورت دوره ای توسط کارشناس تصفیه آب بررسی شده و قطعات فرسوده و معیوب جایگزین شوند.
- اگر دستگاه تصفیه آب ، پایه ایستاده ندارد، از براکت کمکی استفاده کنید.
- اگر فشار آب ورودی بالاست از شیر فشار شکن استفاده کنید.
- پس از هر تعمیر و تعویض فیلتر تصفیه آب ، احتمال بروز نشتی وجود دارد. تا 24 ساعت اول دستگاه را کنترل کنید.
- در زمانهای طولانی که در منزل نیستید، آب ورودی تصفیه آب را ببندید.
در صورت بروز نشتی دستگاه تصفیه آب چه کاری باید انجام داد:
- بلافاصله شیر ورودی آب دستگاه را ببندید. شیر ورودی دستگاه تصفیه آب را با دنبال کردن شلنگ ورودی به دستگاه می توانید بیابید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره محل نصب و نحوه استفاده از شیر ورودی تصفیه آب روی لینک قبل کلیک نمایید.
- برق دستگاه تصفیه آب را قطع کنید.
- شیر مخزن تصفیه آب را ببندید. نحوه کار با شیر مخزن تصفیه آب
- محل نشتی را پیدا کرده و با توجه به موارد ذکرشده در مقاله، نسبت به رفع آن اقدام کنید.
- با کارشناسان تصفیه آب بهاب تماس گرفته و راهنمایی بگیرید.
چنانچه برای تعویض فیلتر تصفیه آب و تعمیر دستگاه تصفیه آب خانگی به دنبال تعمیر کار تصفیه آب هستید می توانید از طریق شماره تلفن ۸۶۰۲۷۹۰۵-۰۲۱ ، شماره تلگرام تصفیه آب 09129418377 و یا ایمیل info@wfiltration.com با کارشناسان بهاب در ارتباط باشید تا سرویس کار دستگاه تصفیه آب در منزل شما در هر نقطه از تهران و کرج حضور یافته و با تجهیزات کامل دستگاه شما را نصب و یا تعمیر کرده و آب تصفیه شده با کیفیت را در اختیار شما قرار دهند.
*ن