
اگرچه درباره استفاده از آب قلیایی بحث های زیادی وجود دارد و مقاله های بسیاری درباره آن داده شده است، با اینحال امروزه خواص استفاده از آب قلیایی بر کسی پوشیده نیست تا آنجا که اغلب موردم ژاپن به استفاده از آب قلیایی روی آورده اند. در مقاله فیلتر قلیایی چیست به دلایل استفاده از آب قلیایی ، پرداخته شد. برای مطالعه این مقاله روی لینک قبل کلیک نمایید.
خواص آب قلیایی :
- استفاده از آب قلیایی سبب بهبود عملکرد سیستم گوارش می شود.
- دفع سموم از بدن سریعتر انجام می شود. یکی از روش های کمکی برای درمان سرطان استفاده از آب قلیایی است.
- وجود آب قلیایی سبب جذب بیشتر پروتیین در بدن می شود. امری که سبب رواج استفاده از فیلتر قلیایی در بین بدنسازها و سایر ورزشکاران شده است.
- حتی برخی مطالعات نشان داده که استفاده از آب قلیایی در افراد دیابتی مفید بوده و میتواند سبب کاهش قند خون شود.
روش های استفاده از فیلتر قلیایی :
بدلیل خواص بیشمار ذکر شده، توصیه میشود از فیلتر قلیایی در دستگاه تصفیه آب استفاده شود. فیلتر قلیایی عموما به عنوان فیلتر هفتم در دستگاه تصفیه آب اسمز معکوس نصب میشود. و به همین دلیل عامه مردم دستگاه تصفیه آب هفت مرحله را به عنوان سیستمی که دارای فیلتر قلیایی است میشناسند.
با اینحال برای صرفه جویی در هزینه ها، میتوان فیلتر مینرال را حذف نموده و فیلتر قلیایی را جایگزین آن نمود، زیرا فیلتر قلیایی علاوه بر افزایش PH آب میتواند مواد معدنی را نیز وارد آب نماید. فیلتر قلیایی نمی تواند درجه PH را روی عدد دلخواه تنظیم نماید. اما عموما آب خروجی از دستگاه تصفیه آب عددی بین 7 تا 8 خواهد بود.
حتی اگر دستگاه تصفیه آب ندارید، میتوانید از فیلترهای قابل حمل قلیایی که درون بطری آب قرار میگیرد، استفاده کنید. در این موارد، آب بطری پس از نیم ساعت قلیایی شده و قابل استفاده خواهد بود
البته برخی دستگاه ها وجود دارند که به صورت تخصصی وظیفه قلیایی کردن آب را به عهده دارند. این دستگاه ها که اغلب بسیار گران قیمت هستند، میتوانند درجه PH را بین 7 تا 12 تنظیم نمایند.
میتوان فیلتر قلیایی را به اشکال دیگر نیز استفاده کرد. به عنوان نمونه در پشت یخچال و ساید امکان نصب فیلتر قلیایی و استفاده از خواص بیشمار آن وجود دارد. البته در این موارد اکیدا توصیه میشود که آب را ابتدا با کمک فیلتر رسوب گیر الیافی و فیلتر کربنی تصفیه نموده و سپس خواص قلیایی را به آن اضافه نمود.
عمر فیلتر قلیایی کننده آب
فیلتر قلیایی عمری معادل یک سال یا 4000 لیتر دارد. شاید فیلتر قلیایی گران به نظر برسد. اما یک فیلتر قلیایی کننده آب عمری معادل یک سال یا استفاده حدود 4000 لیتر آب دارد. بنابراین حتی در صورت استفاده از گرانترین فیلترهای قلیایی، هزیه قلیایی سازی آب برای هر لیتر حدود 300 تومان خواهد شد.
نگهداری بیش از حد فیلتر قلیایی به دلیل تجمع میکروبها در آن توصیه نمیشود.
آموزش تعویض فیلتر قلیایی دستگاه تصفیه آب را می توانید از طریق لینک قبل مطالعه نمایید.
نتیجه گیری :
همانگونه که کاهش PH میتواند سبب بروز مشکلات گوارشی شود، استفاده از آبی که بیش از حد قلیایی شده باشد نیز میتواند مشکل ساز باشد. سازندگان فیلتر قلیایی ، سعی داشته اند خواص دیگری به فیلتر اضافه کرده و سبب بهبود کیفیت آب شوند. به همین دلیل برخی از انواع فیلتر قلیایی ممکن است قابلیت اضافه کردن مواد آنتی اکسیدان را به آب داشته باشند. امروزه اثرات آنتی اکسیدانها در جلوگیری و درمان سرطان بر کسی پوشیده نیست.
برخی دیگر از فیلترهای قلیایی میتوانند آب را غنی از هیدروژن و یا اکسیژن نمایند. به همین دلیل از آنها به عنوان فیلتر اکسیژن ساز یاد میشود.
افرادی که دستگاه تصفیه آب RO دارند و از فیلتر قلیایی استفاده میکنند، ممکن است با افزایش TDS روبرو شوند،. واقعیت این است که بدلیل افزودن مواد معدنی به آب، فیلتر قلیایی سبب افزایش TDS یا سختی آب میشود که یک امر کاملا طبیعی است.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره کابرد فیلتر قلیایی در دستگاه تصفیه آب ، انواع فیلتر قلیایی کننده آب و روش تعویض فیلتر قلیایی تصفیه آب ، پیشنهاد می شود مقاله اطلاعاتی درباره فیلتر قلیایی تصفیه آب را مطالعه نمایید.
در صورت هرگونه سوال و یا سفارش تلفنی می توانید از طریق شماره تلفن 86027905-021 ، تلگرام تصفیه آب 09129418377 و یا ایمیل info@wfiltration.com با کارشناسان بهاب در ارتباط باشید.
***