0
محصول تعداد قیمت - تومان
محصولات
راهنمای انتخاب محصولات
  • استخدام در چندین ردیف شغلی

    حقوق وزارت کار با مزایای کامل به همراه بیمهاستخدام کاشناس خدمات پس ار فروشاستخدام وب مستر جهت تولید محتوای سایت

    استخدام فوری در کرج
  • تعمیر و تعویض فیلتر دستگاه تصفیه آب

    تعمیر انواع دستگاه تصفیه آب خانگی و نیمه صنعتیتعویض فیلتر دستگاه تصفیه آب خانگی و نیمه صنعتیارایه کلیه قطعات و لوازم اورجینال دستگاه تصفیه آب خانگی و نیمه صنعتی

    درخواست تعمیر تصفیه آب
  • فروش ویژه انواع آبسردکن زیر قیمت بازار

    فروش انواع آبسردکن کره، تایوان، چینفروش انواع جالیوانی آب سردکن و لوازم جانبیفروش انواع مخزن آبسردکن تصفیه دار و ساده

    خرید آبسردکن
  • جشنواره فروش انواع سوداساز

    فروش سوداساز و نوشیدنی ساز درینک میت و آی سودافروش و شارژ کپسول گاز انواع سوداسازآغاز فروش فوق العاده سوداساز کلایمکس آلمان با قیمت استثنایی

    خرید سوداساز
  • جشنواره فروش دستگاه تصفیه آب

    آغاز فروش فوق العاده برترین مدلهای دستگاه تصفیه آب ، فقط برای مدت محدودانواع دستگاه تصفیه آب اورجینال و دستگاه سوداساز. ضمانت اصالت کالاتخفیف های ایده آل همراه با هدایا

    فروش فوق العاده تصفیه آب
  • سیستم های تصفیه آب بهاب

    تخصصی ترین مرکز آموزش، نقد، بررسی و ارائه خدمات اینترنتی دستگاه تصفیه آبمشاوره رایگان جهت تهیه و تیم مجرب فنی جهت سرویس دستگاه تصفیه آب شماجامع ترین فروشگاه اینترنتی دستگاه تصفیه آب ، فیلتر آب و لوازم

    تصفیه آب بهاب

به راحتی و با پاسخ به چند سوال محصول خود را بیابید

آموزش تعویض فیلتر دستگاه تصفیه آب ـ فیلتر قلیایی آرشیو مقالات

Replacing The Water Filter Purifier _ Alkaline Filter

آموزش تعویض فیلتر دستگاه تصفیه آب ـ فیلتر قلیایی
29 مرداد 1396 3559 بازدید
زمان تقریبی مطالعه: 12 دقیقه

همانطور که در سری مقالات گذشته آموزش تعویض فیلترهای دستگاه تصفیه آب گفته شد، دستگاه تصفیه آب خانگی دارای تعداد زیادی فیلتر می باشد که ممکن است از لحاظ ظاهری با یکدیگر تفاوت داشته و هر کدام از فیلترها کارایی مختلفی داشته باشند. اما اکثر دستگاه های تصفیه آب دارای یک سری فیلتر آب اولیه هستند که به آنها پیش تصفیه می گویند. ابتدا آب توسط فیلترهای پیش تصفیه به صورت فیزیکی و شیمیایی تصفیه شده، سپس فرآیند تصفیه آب با تعدادی از فیلترهای دیگر تکمیل می شود. یک دستگاه تصفیه آب معمولا دارای فیلترهای زیر می باشد که می توانید با کلیک روی نام فیلتر ، نوع آن را مشاهده کنید. همچنین می توانید مقاله آموزش تعویض فیلتر مربوطه در دستگاه تصفیه آب خانگی را نیز مطالعه کنید و یا به صورت آنلاین فیلتر مورد نظر خود را خرید نمایید.

فیلتر الیافی چیست؟   آموزش تعویض فیلتر الیافی در دستگاه تصفیه آب

فیلتر کربن پودری چیست؟   آموزش تعویض فیلتر کربن پودری در دستگاه تصفیه آب

فیلتر کربن جامد چیست؟   آموزش تعویض فیلتر کربن جامد در دستگاه تصفیه آب 

فیلتر ممبران چیست؟   آموزش تعویض فیلتر ممبران در دستگاه تصفیه آب

فیلتر پست کربن چیست؟   آموزش تعویض فیلتر پست کربن در دستگاه تصفیه آب

فیلتر مواد معدنی چیست؟   آموزش تعویض فیلتر مواد معدنی در دستگاه تصفیه آب

فیلتر قلیایی چیست؟   آموزش تعویض فیلتر قلیایی در دستگاه تصفیه آب در همین مقاله

فیلتر آنتی باکتریال چیست؟   آموزش تعویض فیلتر آنتی باکتریال در دستگاه تصفیه آب

فیلتر یو وی UV چیست؟   آموزش تعویض فیلتر یووی در دستگاه تصفیه آب

 

فیلتر قلیایی جزو استاندارد فیلترهای ضروری در دستگاه تصفیه آب نیست و یک فیلتر آپشنال محسوب می شود. فیلتر قلیایی که به آن فیلتر ORP هم گفته می شود یک فیلتر بسیار مفید بوده که طی سال های اخیر توجه زیادی به آن شده است. امرزوه اهمیت استفاده از آب قلیایی آنقدر زیاد شده که اغلب متخصصان و پزشکان به استفاده از آب قلیایی تاکید می کنند.

 

نقش فیلتر قلیایی در دستگاه تصفیه آب

با صنعتی شدن جوامع پساب های شیمیایی و مواد اسیدی که از دود و آلاینده های دیگر بوجود می آیند، وارد آب های کره زمین می شوند، به همین دلیل میزان PH آب کاهش یافته و آب اسیدی شده است. در بخشهای مختلف کره زمین، اسیدیته آب پایین آمده و حدود ۵ تا ۵/۵ متفاوت باشد. باید بدانید که PH بزاق دهان انسان بین 7 تا ۷/۵ می باشد. یعنی آب مورد استفاده در بدن انسان تاحدی قلیایی است. اما آب اسیدی که دائما برای شرب یا پخت و پز استفاده می شود، به سیستم گوارش فشار وارد می کند و باعث بروز مشکلات گوارشی می شود که این مسئله برای سلامتی انسان ها چندان خوشایند نمی باشد. آب اسیدی کلیه ها را نیز تحت فشار قرار میدهد.

از طرف دیگر دانشمندان روی خواص آب قلیایی تحقیقات زیادی انجام داده اند و امروزه خواص بیشماری برای آب های قلیایی بر شمرده می شود. استفاده از آب قلیایی باعث هضم و جذب بهتر غذا شده و عملکرد سیستم گوارش را نیز بهبود می دهد. آب قلیایی جذب پروتیین ها در بدن را بیشتر کرده و به همین دلیل مورد استفاده بدنسازها و ورزشکاران می باشد. استفاده از آب قلیایی باعث نظم بیشتر عملکرد کلیه ها میشود. بنا به همه این دلایل و موارد بیشتر، مراکز تحقیقات سلامت فیلتر قلیایی را طراحی نموده اند تا با اصلاح PH آب، کیفیت آب آشامیدنی بالا برود و به PH  که برای بدن مناسب است نزدیک شود. فیلتر قلیایی درجه قلیاییت آب را حدود یک تا دو واحد افزایش می دهد. PH که برای فیلتر قلیایی در نظر گرفته شده عددی بین  ۷ تا ۸/۵ است که آب را تا این اندازه قلیایی می کند. فیلتر قلیایی یون های کلسیم CA+ ، پتاسیم K+ ، منیزیم MG+ را به آب اضافه کرده و علاوه بر خواص بیشماری که دارد، باعث دلپذیرتر شدن طعم آب می شود و یون های اضافه شده به طور 100 % جذب بدن خواهند شد. استفاده از آب قلیایی نوسانات PH بدن را کاهش می دهد. مطالعات نشان داده که آب قلیایی باعث جذب بیشتر اکسیژن در بدن می شود. 

 کارخانجات سازنده عموما فیلتر قلیایی را روی دستگاه تصفیه آب نصب نمی کنند اما در صورت تمایل می توانید فیلتر قلیایی را به انواع دستگاه تصفیه آب اضافه نموده و به عنوان یک فیلتر آپشنال از فواید آن بهره مند شوید.

برخی از فیلترهای قلیایی علاوه بر آنکه PH  آب را بالا می برند و آب را برای استفاده مناسب تر می کنند، توانایی های دیگری نیز دارند. به عنوان مثال برخی از فیلترهای قلیایی، ترکیبات آنتی اکسیدان که خاصیت ضد سرطانی دارند را به آب اضافه کرده و سیستم دفاع عمومی بدن را افزایش میدهند. ممکن است فیلتر قلیایی بتواند آب را غنی از اکسیژن و هیدروژن کرده و کیفیت آب را بالا ببرد. همچنین یک فیلتر قلیایی می تواند مواد معدنی بسیاری به آب اضافه کرده و آب را به آب معدنی تبدیل کند.

 

 خواص فیلتر قلیایی : 

  • تنظیم PH آب خروجی و خارج کردن آب از حالت اسیدی
  • افزودن مواد معدنی بسیار مفید برای بدن
  • تنظیم سیستم گوارش و بهبود هضم غذا
  • کارکرد بهتر کلیه ها و دفع بیشتر سموم از بدن
  • جذب پروتیین بیشتر در بدن. مناسب برای ورزششکاران و بدنسازها

از آنجایی که استفاده از آب قلیایی تصفیه و گردش آب را در کلیه ها بهتر می کند، به آنهایی که بیماری کلیوی دارند یا تک کلیه هستند استفاده کردن از آب قلیایی توصیه می شود.

 

انواع فیلتر قلیایی در دستگاه تصفیه آب

فیلتر قلیایی مانند فیلتر پست کربن و فیلتر مینرال ، یک فیلتر inline است. قطر ۲/۵ اینچ و طول تقریبا ۱۰ اینچ دارد. انواع فیلتر قلیایی از لحاظ شکل ظاهری تقریبا یکسان هستند و تفاوت خاصی در آنها وجود ندارد. آنچه در انواع فیلتر قلیایی متفاوت است کیفیت آنهاست. به این معنی که انواع فیلتر قلیایی چگونه آب را قلیایی می کنند، چه موادی را به آب و به چه میزان اضافه می کنند و دیگر اینکه تا چه مدت آب را برای شما قلیایی و در حد استاندارد نگه می دارند. اینها تنها تفاوت فیلتر قلیایی است که باید به آنها توجه شود.

 

محل نصب فیلتر قلیایی در دستگاه تصفیه آب خانگی

فیلتر قلیایی در انتهای مسیر تصفیه آب، یعنی بعد از فیلتر پست کربن نصب می شود. می توانید فیلتر قلیایی را در دستگاه تصفیه آب قبل از فیلتر مینرال و یا بعد از فیلتر مینرال نصب نمایید. حتی می توانید فیلتر قلیایی را جایگزین فیلتر مینرال کنید. با این راهنمایی شما می توانید محل نصب این فیلتر را در دستگاه تصفیه آب خود به راحتی پیدا کنید. اگر دستگاه تصفیه آب شما ۶ مرحله ای است، برای پیدا کردن فیلتر قلیایی باید شلنگی که به شیر برداشت آب وصل می شود را دنبال کنید تا به فیلتر قلیایی برسید. همچنین یک روش دیگر برای پیدا کردن فیلتر قلیایی در دستگاه تصفیه آب این است که بدانید خروجی فیلتر پست کربن به فیلتر قلیایی وصل می شود. اگر دستگاه تصفیه آب شما دارای فیلتر مینرال باشد، برای پیدا کردن فیلتر قلیایی باید خروجی فیلتر مینرال را دنبال کنید تا به فیلتر قلیایی برسید.

 

ساختار فیلتر قلیایی

فیلتر قلیایی دارای یک محفظه پلاستیکی است که درون آن با مواد خاص پر شده و فرآوری شده است. باتوجه به اینکه کارخانه سازنده از چه موادی درون فیلتر استفاده می کند، فیلترها کاملا با یکدیگر متفاوت هستند، زیرا ممکن است یک سازنده از گوی هایی که قلیایی کننده آب هستند درون فیلتر استفاده کند. این گوی ها موادی را به آب برمی گردانند و آب را قلیایی می کنند. همچنین ممکن است یک سازنده از روش های دیگر مواد قلیایی را به آب برگرداند. بنابراین ساختار داخلی فیلترهای قلیایی و مواد بکار رفته در آنها در شرکت های مختلف متفاوت است. اما فیلتر قلیایی از لحاظ ساختار کلی شبیه فیلتر پست کربن می باشد.

 

زمان تعویض فیلتر قلیایی در دستگاه تصفیه آب خانگی

 زمان تعویض فیلتر قلیایی طبق اظهارات شرکت سازنده و عموما بر اساس مقدار آب مصرفی مشخص می شود. به این معنی که هر فیلتر قلیایی ظرفیت خاصی دارد که به عنوان مثال می تواند ۱۰۰ لیتر یا ۵۰۰ لیتر آب را قلیایی کند. بنابراین میزان برداشت و استفاده آب، در مدت زمان تعویض فیلتر قلیایی بسیار نقش دارد. هر چه برداشت آب بیشتر باشد قدرت قلیایی کردن آب در انتهای آن کمتر خواهد شد و فیلتر زودتر توان خود را دست خواهد داد. علاووه بر آن مدت زمان گذشته از شروع نصب نیز در تعویض این فیلتر نقش مهمی دارد. حتی اگر مصرف آب کم بوده و از فیلتر قلیایی در دستگاه تصفیه آب استفاده نشود، از آنجایی که آب وارد این فیلتر شده و در آنجا راکت مانده است، بعد از مدتی میکروارگانیسم های زیادی درون فیلتر قلیایی تجمع کرده و رشد پیدا می کنند، به همین دلیل استفاده از فیلتر قلیایی بعد از یک زمان مشخص جایز نیست. معمولا فیلتر قلیایی در بازه زمانی ۶ ماه تا ۱ سال ممکن است نیاز به تعویض داشته باشد.

 

کیفیت و دقت فیلتر قلیایی

همانطور که گفته شد فیلتر قلیایی یون های کلسیم، پتاسیم و منیزیم را به آب اضافه می کند. به همین دلیل باید بدانیم چه شرکتی و با چه تائیده هایی فیلتر را می سازد. پیشنهاد کارشناسان تصفیه آب استفاده از فیلتر قلیایی است که دارای تائیده های جهانی FDA ,CE, WaterQuality , NSF باشد. زیرا این اطمینان را به شما می دهد که موادی که فیلتر قلیایی به آب اضافه می کند برای سلامت مصرف کننده هیچ ضرری ندارند. اما اگر فیلتر قلیایی استاندارها و کیفیت لازم را نداشته باشد نه تنها برای سلامتی مصرف کننده مفید نیست بلکه به این دلیل که مواد اضافه شده به آب دارای تائیده های سازمان بهداشت جهانی نیستند، ممکن است برای سلامتی شما ضرر بخش باشند.

 

روش نصب فیلتر قلیایی در دستگاه تصفیه آب خانگی

قبل از نصب فیلتر قلیایی ابتدا آب ورودی دستگاه تصفیه آب را بسته و دستگاه را از برق بکشید. برای تعویض فیلتر قلیایی لازم است حتما شیر مخزن دستگاه تصفیه آب بسته شود.

ممکن است دستگاه تصفیه آب شما فیلتر قلیایی نداشته باشد و شما مایل باشید فیلتر قلیایی را روی آن اضافه نمایید. برای اضافه کردن شما نیاز به دو عدد پایه فیلتر دارید. همچنین ۲ عدد اتصال فیتینگی و حدود ۲۰ سانتی متر شلنگ تصفیه آب. می توانید این موارد را از فروشگاه بهاب تهیه نمایید. اتصالات را به فیلتر قلیایی وصل نموده و با استفاده از پایه فیلتر، آن را روی فیلتر مواد معدنی یا فیلتر پست کربن نصب نمایید. شما می توانید فیلتر قلیایی را بعد از فیلتر پست کربن و یا بعد از فیلتر مینرال به دستگاه تصفیه آب خود اضافه نمایید. به عبارت دیگر باید آبی که از فیلتر مینرال خارج می شود و به سمت شیر برداشت آب می رود را با استفاده از یک شلنگ تصفیه آب مجزا وارد فیلتر قلیایی نموده و پس از آن وارد شیر برداشت آب کنید. روی فیلتر قلیایی جهت ورود و خروج آب مشخص شده است.

اما اگر قبلا فیلتر قلیایی روی دستگاه تصفیه آب شما نصب شده باشد و بخواهید آن را تعویض نمایید، کافیست به جهت ورود و خروج فیلتر توجه کنید، و فیلتر را به همان جهتی که قبلا در دستگاه تصفیه آب نصب شده بود، قرار دهید.

در انتها می توانید شیر مخزن تصفیه آب را باز نموده، دستگاه را به برق وصل کنید و شیر برداشت آب را باز نمایید.

بعد از نصب فیلتر قلیایی در دستگاه تصفیه آب دقت داشته باشید که ۱۰ لیتر اول آب را استفاده نکنید و اجازه دهید آب به اندازه ۱۰ لیتر از شیر برداشت خارج شود. زیرا این آب قابلیت شرب ندارد. اگرچه می توانید برای مصارف غیر شرب از آن استفاده نمایید.

 

عوارض عدم تعویض به موقع فیلتر قلیایی در دستگاه تصفیه آب

همانطور که گفتیم استفاده از فیلتر قلیایی در دستگاه تصفیه آب ضروری نیست و اجباری برای آن وجود ندارد. اما اگر از فیلتر قلیایی در دستگاه تصفیه آب خود استفاده می کنید حتما به موقع آن را تعویض نمایید. حتی اگر مایل نیستید فیلتر قلیایی را تعویض کنید آن را از روی دستگاه تصفیه آب باز کرده و دور بیندازید، زیرا بیش از اندازه ماندن فیلتر قلیایی در دستگاه تصفیه به معنای تجمع شدن باکتری ها و برگشت میکروارگانیسم ها به درون آب می باشد و استفاده از آن ممکن است برای سلامتی شما مضر باشد.

 

***

منبع : تصفیه آب بهاب مترجم : مصطفی گردان